Tuinontwerp

Een nieuwe tuin, dat doet u niet ieder jaar. Dat begrijpen wij bij BuitenZin als de beste. Daarom luisteren wij heel goed naar uw wensen. En onze wens is dat u op vakantie bent in eigen tuin! Tegels of gras, eigentijds of klassiek, waterpartij of vijver, bomen of exotische struiken. Laat u verrassen en ontdek wat het juiste ontwerp, beplanting en adviezen met uw tuin doen.

De tuinen van BuitenZin

Wat doen we met het groen?


Planten maken uw tuin. Hoogte, kleur en vooral de vorm en textuur van planten bepalen grotendeels de sfeer. Of u nu een klassieke of moderne smaak heeft, met een doordacht beplantingsplan creƫren wij spannende contrasten en versterken we belangrijke zichtlijnen. Ook letten we er op dat u in de winter kunt genieten van een groene tuin.

Van tekentafel tot tuinaanleg


Desgewenst kan BuitenZin het proces van ontwerp tot tuinaanleg begeleiden. BuitenZin vraagt offertes aan, zorgt voor prijsvergelijkingen en beheert planningen. We zijn eerste aanspreekpunt voor hovenier en aannemer en bewaken de details en de kwaliteit. U heeft er geen omkijken naar en het resultaat is precies zoals wij het aan de tekentafel bedacht hebben!

Inspirerende buitencollectie


BuitenZin heeft een watertandende collectie buitenhaarden, potterie, loungebanken, opbergmeubels voor hout en tuinkussens. Met stijl, van prachtige materialen, praktisch, comfortabel en vooral MOOI!

Laat je alvast inspireren:

In the spotlight


BuitenZin kent de trucs om uw tuin overdag en ’s avonds in het licht te zetten. Wij werken met toonaangevende ontwerpen van Royal Botania, Serralunga en Deltalight. Kijk eens naar de Vas One of een staande buitenlamp. Natuurlijk denken wij ook aan de praktische buitenlampen bij de schuur of garage.

Wat kost dat?

Mooi zo’n ontwerp. Maar natuurlijk wilt u weten wat het kost. Bij elk tuinontwerp maken wij een schatting van de uitvoeringskosten. Ook werkt BuitenZin het tuinontwerp uit zodat uw of onze installateurs en aannemers hun werk kunnen doen.