Groenprojecten

De buitenruimte van een onderneming is cruciaal voor de eerste indruk. BuitenZin vertaalt uw wensen en de ruimte rondom uw bedrijf in een planmatig en creatief ontwerp waarin uw bedrijfsprincipes weerspiegeld worden. Een plezierige omgeving die past bij uw bedrijf en uw huisstijl. Duurzaam, inspirerend en onderhoudsvriendelijk. Van kantoortuin en binnenplaats tot plein of park. Buitenzin realiseerde buitenprojecten voor horecabedrijven in Almelo, diverse zorginstellingen in Twente en een speciaalzaak voor tuinmaterialen in Schagen.

Ontwerpfase


BuitenZin werkt planmatig volgens heldere stappen. Het programma van eisen biedt de basis voor ieder ontwerp. Op basis van gesprekken met de klant komt BuitenZin tot een heldere visie op het project en de mogelijkheden die de buitenruimte biedt. Van toe te passen duurzame materialen, beplanting, verlichting tot buitenmeubilair die uw bedrijfsidentiteit versterken. BuitenZin presenteert een voorlopig ontwerp en komt samen met de opdrachtgever tot een definitief ontwerp inclusief kostenraming voor levering, realisatie en beheer.

Voorbereidingsfase


BuitenZin werkt het ontwerp voor uw bedrijfsbuitenruimte tot in detail uit. Van beplantingsplan tot verlichtingsplan, van materiaal tot meubilair. Cruciaal is helderheid over wat er moet gebeuren tijdens de realisatie, door wie en wanneer. BuitenZin hecht veel waarde aan ketensamenwerking; van architect, projectontwikkelaar en installateur tot aannemer en hovenier. Waarbij BuitenZin nadrukkelijk rekening houdt met uw onderneming, overlast moet zowel in de voorbereidingsfase als realisatiefase tot een absoluut minimum beperkt blijven.

Realisatiefase


Plannen krijgen in de realisatiefase vorm en de visie achter het ontwerp voor uw kantoortuin, bedrijfstuin of horecaterras wordt zichtbaar. Tijdens de uitvoering van het project voert BuitenZin desgewenst de regie over de uitvoering. BuitenZin kan optreden als projectleider en bewaakt de kwaliteit, de planning en het gestelde budget. Vanzelfsprekend in nauwe samenspraak met de opdrachtgever.

Nazorgfase


In de nazorgfase toetst BuitenZin of het concept voor uw buitenruimte ook werkt zoals oorspronkelijk bedoeld. De vertaling van ontwerp naar uitvoering moet kloppen. Zodat uw kantoor- of bedrijfstuin precies laat zien waar u als ondernemer voor staat.

Meer informatie over groenprojecten?

Neemt u dan vrijblijvend contact met ons op en wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden.