Over Buitenzin

Over Buitenzin

Buitenzin bijzonder buitenleven bestaat sinds 2007 en is al 16 jaar jouw betrouwbare partner als het gaat om stijlvol buitenleven en design. De architectuur van je huis optimaal uit laten komen in jouw buitenruimte? De sfeer van je interieur met buiten verbinden op hetzelfde niveau, en streven naar het hoogste eindresultaat? Dat is waar het bij Buitenzin om draait. 

Ik ben Hester Belderbos van Buitenzin en niet te vangen in een vakje. Mijn werkwijze kenmerkt zich door mijn persoonlijke, vindingrijke en eerlijke aanpak. Door mijn empathische vermogen kan ik jouw wensen goed vertalen naar een tuinontwerp op maat. Een buitenruimte realiseren waar de beste groene ideeën tot leven komen. Hier komen design en tuinarchitectuur samen in een buitenruimte waarin jij je thuis voelt. Waarin jij elke dag bijzonder buitenleven ervaart.

Delen wij dezelfde passie? Dan help ik graag mee om je wensen te realiseren.

Verantwoord ontwerpen en adviseren

Natuurlijke producten op een verantwoorde manier verwerken en kiezen voor duurzame producten in je buitenruimte. Door het toepassen van de juiste verhouding verhardingen en groen, zorg je voor balans in de biodiversiteit en natuurlijke afwatering. Een goede biodiversiteit in de tuin zorgt ervoor dat jij kunt genieten van de vlinders, vogels en bijen en geef je de natuur de ruimte. Natuurlijke afwatering draagt bij aan een goede grondwaterstand. Door het opvangen van regenwater in kratten wordt het regenwater rustig afgegeven aan de bodem en in de vorm van een groen sedum dak heeft het een isolerende werking in zonnige perioden. Door samen met jou na te denken over de juiste producten in de tuin, en deze op de goede manier toe te passen, realiseer je bewust en onbewust een stukje gezonde natuur in jouw tuin. Buitenzin is blij dat we met onze klanten op deze manier een positieve bijdrage leveren aan behoudt van de natuur.

 

Afspraak maken?

Jouw droomtuin realiseren? Graag maken wij een afspraak.